Elena Pueyo / Dreamstime

Het nieuwe Dreamers United blog

Waarom dromen met een circus en vlinders komen

door Harry Bosma — versie lente 2019

The Next Frontier

Bij Dreamers United verkennen we de mogelijkheden van dromen. Om een ‚Äč‚Äčlang verhaal kort te maken, beginnen we vaak met een ontmoeting in de droom. We lijken er geleidelijk aan beter in te worden. Soms werkt het zelfs verrassend goed. Veel interessanter, we ontdekken manieren om nieuwe ervaringen naar voren te brengen terwijl we samen dromen, zonder dat we elkaar absoluut hoeven te ontmoeten. Er zijn ook andere interessante onderwerpen, zoals de aard van de tijd, denk bijvoorbeeld aan dromen die uitkomen. Er gebeurt zoveel dat het bijna te veel is voor de relatief kleine groepen die bij Dreamers United samenkomen. Het nieuws wil eruit komen! Deze nieuwe blog zal meer vertellen over alles wat we ontdekken op Dreamers United.

Het circus en de vlinder

Als een allereerste introductie van Dreamers United wil ik graag iets vertellen over het circus en de vlinder. Deze afbeeldingen verschijnen vaak op het platform. Als je denkt aan slaap en dromen, denk je waarschijnlijk niet meteen aan een circus. Toch brengt een circus opwinding en entertainment met zich mee, vaak gericht op bepaalde mogelijkheden buiten het rijk van ons dagelijks leven. Dat past in de sfeer van Dreamers United. Alleen, in plaats van deel uit te maken van het publiek, kan ook iedereen meedoen. De gebeurtenissen brengen vaak spontane avonturen met zich mee en het is vaak moeilijk om te voorspellen wat er precies zal gebeuren.

De circustent suggereert ook iets verborgen uit het zicht. Er is zeker een spanning tussen willen delen wat we doen en de persoonlijke aard van dromen. Als u bekend bent met de perfecte gevels die mensen op sociale media plaatsen, realiseert u zich dan dat mensen op Dreamers United helemaal geen gevel hebben.

De vlinder is overgevlogen van eerdere droomprojecten. Het staat natuurlijk voor transformatie. Werken met dromen kan vaak verandering brengen. Wat we in groepen doen, gaat vaak veel verder. De droomgames die we spelen, kunnen zulke nieuwe ervaringen meebrengen dat het ervaren van deze constant wordt aangepast. Van dag tot dag kan er weinig veranderen, maar na verloop van tijd zul je een veel groter en mogelijk heel ander bewustzijn hebben van wie je bent.

Op een dag zou het beeld van het circus kunnen worden vervangen door iets uitgebreider, maar de vlinder zal nog lang in Dreamers United blijven.

Contact opnemen

Misschien zal ik een snelle biografie van mezelf aanbieden in een andere post. Mijn naam is Harry Bosma en je kunt me vinden op Facebook. Als u mijn adres hebt, kunt u mij een e-mail sturen. Een andere manier om verbinding te maken, is om je aan te melden voor een account bij Dreamers United. Ik email iedereen die op de bevestigingslink klikt. Ik hoop dat je genoten hebt van dit korte eerste bericht en ik kijk ernaar uit om meer te vertellen.