Marenostrum / Pixabay

Droom Met Ons

Wat je kunt verwachten

door Harry Bosma — herfst 2018

Het Gaat Om Dromen

Alles draait op Dreamers United om dromen. Het is het leukst als je zelf ook dromen hebt om te delen. De lol zit namelijk in het delen van ontdekkingen met anderen. Overigens kun je op Dreamers United ook prima dromen bewaren zonder ze te delen.

Het Gaat Om Ontdekken

Dromen zijn een realiteit op zich. Om enkele voorbeelden te geven, kunnen we contact hebben met anderen, reizen naar het verleden en de toekomst, andere eigen levens ervaren, of de doden ontmoeten. Alle grote vragen van het leven zijn te beantwoorden via dromen. Dan is er natuurlijk nog het "lucide" dromen, waarbij dagbewustzijn mee de droom in wordt genomen.

Het Gaat Om Jou

Je bent meer dan je ooit dacht te zijn. Dromen laten dat zien. Wellicht dat je denkt dat het "alleen maar een droom is". Maar door samen met anderen te dromen, ga je daar anders over denken.

Met Dreamers United kunnen we zien hoe onze levens met elkaar verweven. Door hier bewust van te zijn, ontstaan nieuwe mogelijkheden. Soms zie je bijvoorbeeld in dromen de één spontaan de oplossing dromen voor een situatie van een ander. Zo zijn er allerlei nieuwe mogelijkheden in beeld te brengen. Het kan niet anders, dan dat die onze opvattingen over hoe we de wereld zien, vergaand zullen veranderen.

Wat Maakt Dreamers United Anders

In goed Nederlands: Group Dreaming.

Group Dreaming is de naam voor het samen dromen met een groep. We dromen voortdurend samen, maar als je er niet op let, blijft het ongemerkt. Als online platform Dreamers United heeft mogelijkheden om dat samen dromen op allerlei manieren te documenteren. Het is makkelijk in gebruik en verandert dromen van een persoonlijke ervaring in een opwindend sociaal avontuur.

Hoe Mee Te Doen

De vaste dromers op Dreamers United bekijken doorlopend wat anderen dromen. Ze zoeken naar synchroniteiten en andere interessante gedeelde thema's. Als je nou al vaak dromen herinnert, kun je eigenlijk gelijk meedoen. Het helpt misschien wel als je al iemand kent.

Bijna elke maand kun je meedoen met een georganiseerde groep. Zo'n groep loopt meestal drie weken lang rondom een bepaald thema. Meedoen helpt om meer dromen te onthouden en om interessantere dromen te krijgen. Plus, je leert andere dromers kennen en spelenderwijs raak je vertrouwd met de mogelijkheden van Dreamers United.

Wat Nu

Misschien gewoon eens kijken op Dreamers United?

Overigens is Harry - de man achter dit alles - zelf een Nederlander. Dan heb je alvast een eerste makkelijk aanspreekpunt.